Milyen autófólia termékek léteznek?

Ha autófóliázás során valamely LLumar autófólia sorozat termékét válassza, biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön számára megfelelőt. A LLumar autófóliázás céljára fejlesztett autófólia kínálat több mint 50 terméket foglal magába melyeket funkciójuk és hatásosságuk szerint három alapcsoportba sorolhatunk. Ezen felül a LLumar termékkínálatban megtalálható néhány speciális feladatra kifejlesztett autófólia is.

Autófóliázás LLumar Esprit*** sorozattal

A LLumar Esprit*** sorozatú autófóliák mélyszínezési technológiával előállított szín stabil autófólia termékek. Amennyiben a LLumar Esprit*** sorozat termékeivel történő autófóliázás mellet dönt, elsősorban az autó megjelenésének megváltoztatása érhető el, mérsékelt hővédelem és hatásos UV védelem biztosítása mellett. A sorozat elemei a teljesen sötét 5% fényáteresztéstől a közel láthatatlan 80%-os fényáteresztésig választhatók. Az Esprit*** sorozat a magyar piacon legkedvezőbb árral rendelkező LLumar autófólia termék, melyre a gyártó 7 év garanciát biztosít, amennyiben az autófóliázás hivatalos LLumar autófólia kivitelező műhelyében történt.

Autófóliázás LLumar Comfort**** sorozattal

A LLumar Comfort**** autófólia sorozat termékei tiszta fémet tartalmaznak, így a megjelenés megváltoztatása mellet hatásos hővédelmet és egyben UV védelmet is biztosítanak. Ha az autófóliázás LLumar Comfort**** termékkel való elvégzése mellet dönt, egy kedvező ár-érték arányú autófóliát választ, melyre a gyártó 10 év garanciát vállal, LLumar szakkivitelezői műhelyben történő felszerelés esetén.

Autófóliázás LLumar Avantgarde***** sorozattal

Az autófóliázás egyik csúcskategóriáját képviselő autófólia terméke a LLumar Avantgarde*****. Egy igazi ötcsillagos kerámia alapú nanotechnológiás, szín stabil sorozat. A kerámia alapú gyártási technológiával előállított autófólia termékek különlegessége abban rejlik, hogy nem tartalmaznak fémet, így nem zavarják az autóban használt elektromos eszközök használatát (GPS, guminyomás mérő, telefon). Valamint annak ellenére, hogy a sorozat autófóliái nem tartalmaznak fémet, kimagasló hővédő teljesítménnyel bírnak. Összehasonlításként egy 50% fényáteresztéssel rendelkező Avantgarde**** autófólia majdnem ugyanolyan teljes napenergia visszaverés hatásfokkal rendelkezik, mint az Esprit*** autófólia sorozat 5%-os legsötétebb fóliája. A magyar piacon egyedülállóan 12 év garanciát biztosít a gyártó a LLumar Avantgarde**** prémium termékekére.

Autófóliázás speciális igényekkel

A megszokott autófóliázás igényeken kívül néhány speciális eset is felmerülhet, amelyre csakugyan hatásos megoldást nyújtanak a LLumar autófólia termékek. Biztonsági autófóliázás esetén a LLumar termékskálából teljesen színtelen vagy akár színezett autófólia is választható. A biztonsági autófólia egy erőszakos támadás vagy lopási kísérlet esetén hatásos védelmet biztosít. Tesztjeink alapján egy hirtelen támadás esetén akár 40 másodperccel is megnövelheti az autóba jutás időtartamát.

Egy baleset esetén a biztonsági autófóliával történt autófóliázás akár életmentő is lehet, mivel az üvegszilánkok nem repülnek szét úgy, mint egy fóliázatlan üvegnél, így csökkentik az üveg okozta sérülések esélyét. A balesetek esetén történő hatást a DEKRA laboratóriumában teszteltük, melynek videója itt megtekinthető:

A speciális autófóliázás segítségével az UV védelem is növelhető akár 99,9%-ra is, az üvegek jelentős sötétítése nélkül. A LLumar UV védő autófóliák a Szegedi Tudományegyetem által is tesztelve lettek, mely tesztek egyértelműen bizonyították, hogy még gyárilag színezett üvegekkel ellátott autók esetén is javasolt az UV autófóliával történő fóliázás, a hatásos UV védelem elérése érdekében. Az UV védelem magas szintje elsősorban kisgyermekes családok esetén javasolt, mivel a gyermekek bőre és szeme, jelentősen érzékenyebb az UV káros sugaraira, mint például egy felnőtt bőre. A LLumar autófóliázás esetén az üvegfelületek UV védelme 99%-ra növelhető, de egyes speciális termékek, úgymint a LLumar UVShield autófólia 99,9% UV védelemmel is rendelkezik. Részletes információk az UV védelemmel kapcsolatban és a LLumar fóliákkal történő védekezésről a www.uvfolia.hu oldalon találhatók.