Autófóliázás, de hol?

Az autófóliázás elvégzése nem javasolt házilag, tapasztalat és megfelelő szerszámok nélkül több okból sem. Amennyiben az autófóliázás nem hivatalos autófóliázó által történik, úgy nem állítható ki műbizonylat az autófóliázás elvégzéséről. Ez azért fontos tényező, mivel a rendőri ellenőrzések, valamint a műszaki vizsgák során műbizonylattal kell igazolni a megfelelő hivatalos fóliázó által történő autófóliázás elvégzését. A LLumar termékek esetén az autófóliázás hivatalos volta egy Magyarországon egyedülállóan a LLumar által alkalmazott, biztonsági elemekkel ellátott plasztikkártyával kerül igazolásra. Plasztikkártyás műbizonylatot kizárólag hivatalos LLumar autófóliázó adhat ki!

Az autófóliázás saját részre történő elvégzése azért sem ajánlott, mivel nagy valószínűséggel az autófóliázás végeredménye vizuálisan nem lesz megfelelő. A LLumar hivatalos autófóliázói, tapasztalattal rendelkező és szigorú elméleti és gyakorlati oktatáson esnek át, mielőtt jogosulta válnának a hivatalos LLumar autófóliázói címre, így biztosított, hogy LLumar termékekkel történő autófóliázás kizárólag minőségi és hibátlan megjelenéssel történjen.

Fontos tény, hogy amennyiben az autófóliázás hivatalos LLumar partner által készült el, a termékre a LLumar autófóliák gyártója vállalja a garanciát!

Az autófóliázás jogszabályi háttere: www.autofolia.info.hu