Autófóliázás, de melyik márkával?

Az autófóliázás elvégzésére több márka is rendelkezésre áll a magyar piacon. Melyiket a legérdemesebb választani? Mivel a márkák többsége általánosságban a mindennapokban nem ismert lépten-nyomon jelenlevő márka és számos alacsony minőségű termék is megtalálható a piacon, így javasolt utánanézni az adott márka mögött álló cégnek és a márka gyártójának.

Az autófóliázás során használt LLumar autófólia termékeket az Eastman Chemical Company, a világ legnagyobb fólia gyártója állítja elő. A LLumar az egész világon megtalálható és ez által egyben a legkeresettebb autófólia márka. A LLumar termékek hivatalos gyári képviselettel már több mint 20 éve vannak jelen a magyar piacon. A LLumar Magyarország csapatának közel minden tagja már több mint egy évtizede a fóliaiparban dolgozik, így kiemelkedő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkeznek, ami által egyedülállóan magas szintű támogatást nyújtanak a hivatalos LLumar kivitelezői hálózat számára.

Ha az autófóliázás elvégzésére a LLumar hivatalos kivitelezői hálózatát választja, biztos lehet benne, hogy minőségi terméket és szolgáltatást kap befektetéséért.